Kilépés a tartalomba
Borostyán Méhészet
  • Kezdőlap
  • Rólunk
    • Bemutatkozás
    • Díjaink
  • Mézeink
  • Mézes-blog
    • Események
    • Érdekességek
    • Méhészet
    • Mézes finomságok
    • Mézes szappanok
  • Kapcsolat

Feldolgozás alatt az idei viasz

2015/10/13 Szerző: Edina

elkezdtük az év folyamán termelődött méhviasz feldolgozását. Szerencsére a sok eső miatt van elég esővíz az olvasztáshoz. egy tömböt le is fotóztam. Ebből készülnek hamarosan a viasz gyertyák, hogy legyen elég a karácsonyra.

Viaszolvasztas_1

Viaszolvasztas_2

Kategória Érdekességek, Méhészet
Mézes Birsalma lekvár /Újdonság/
Készülnek a viaszdíszek

Legutóbbi bejegyzések

  • Készülődünk az Angyalfia vásárra! (December 8.-9.)
  • Szombaton (január. 21.) nem lesz piac!
  • Készülünk az Adventi vásárra
  • A Hegylakó és a méhcsalád…
  • Váratlan vendég és rossz vendéglátók a kaptárban

Címkék

egészség méz

Kategóriák

  • Érdekességek (7)
  • Események (14)
  • Méhészet (7)
  • Mézes finomságok (1)
© 2023 Borostyán Méhészet • Készült GeneratePress